Blijft u ook in uw kot?

Dat het virus voor ons allemaal een aardverschuiving teweegbrengt, hoeven we niet meer uit te leggen. Het vergt van u en van ons een grote dosis creativiteit om onze ondernemingen draaiend te houden terwijl we onze eerste plicht vervullen: de gemeenschap beschermen.

Naast het pakket rond interactieve videoconferentie hebben we ook een pakket dat uw thuiswerkende medewerkers toelaat om in A4 te scannen, zwart-wit te printen en te kopiëren.

De Home MFP Kyocera ECOSYS M2640idw is makkelijk aan te sluiten, via netwerk of wifi.

We bieden dit pakket aan voor 25 € per maand (*) inclusief 1.000 afdrukken.

De afdrukken boven de 1.000 per maand krijgt u op uw factuur duidelijk apart aangerekend aan 0,025 € per afdruk, zodat u, indien gewenst, die kan factureren of aanrekenen als voordeel in natura.

* overeenkomst voor 60 maanden

actievlak-met-homeprinting-3
Homeprinting

De toestellen kan u afhalen in ons magazijn, Bredastraat 121 2060 Antwerpen of wij leveren ze aan huis, inclusief 4 pakken A4 papier (voorraad voor 2 maanden) voor 100 €. Hebt u vragen rond ondersteuning voor uw systemen en applicaties? Contacteer dan uw eigen ICT support-diensten.

Deze actie kwam tot stand in samenwerking met onze partner Kyocera en geldt, gezien de globale problemen in de supply chain, zolang de voorraad strekt..

Contacteer ons via hello@classo-tech.com of via het formulier op de website indien u interesse hebt..

Wij zorgen ervoor dat u snel en veilig operationeel bent, zodat u ook vanop afstand kan blijven zakendoen en vergaderen met personeel en klanten!

Ja, contacteer mij